Prodek Automation products

S5 adapters

Adapters om S5 PLC's te verbinden met de PC via RS232, USB of ethernet.

S5 adapters

DELTALOGIC levert verschillende adapters om S5 PLC's te verbinden met de PC via RS232, USB of ethernet. De koppeling is rechtstreeks op de AS511 poort van de PLC.

ACCON-S5-LAN
ACCON-S5-LAN

De ACCON S5 LAN is een TCP/IP module die op de AS511 poort van de S5 PLC wordt aangesloten. De 24V voeding komt uit de PLC poort - bij een 90U dient men een externe spanning aan te sluiten. Instellingen in de Adapter worden doorgevoerd met de meegeleverde software. De multiplexer functionaliteit maakt gelijktijdige visualisering en programmering mogelijk.

ACCON-COM-Kabel IE
ACCON-COM-Kabel IE

Een goedkopere variant op de ACCON S5 LAN is de ACCON COM Kabel IE. Deze Adapter biedt niet de multiplexer functionaliteit en is eigenlijk bedoeld voor het programmeren of het analyseren via AutoSpy.

ACCON-COM-Kabel USB
ACCON-COM-Kabel USB

De ACCON COM Kabel USB wordt toegepast voor de verbinding tussen S5 PLC's en moderne PC's met een USB poort. De voeding komt uit de USB poort zodat geen externe spanning nodig is. Step5 software van Siemens en ACCON PG software van DeltaLogic worden ondersteund. Deze kabel is leverbaar in 3 en 5 meter lengte.

ACCON-COM-Kabel
ACCON-COM-Kabel

De ACCON COM Kabel wordt toegepast voor de verbinding tussen S5 PLC's en de RS232 poort van de PC. De voeding komt uit de poort van de PLC zodat geen externe spanning nodig is. Step5 Software van Siemens en ACCON PG software van DeltaLogic worden ondersteund. Deze kabel is leverbaar in 3, 5 en 10 meter lengte.

ACCON-COM-Adapter
ACCON-COM-Adapter

De ACCON COM Adapter heeft een galvanische scheiding tussen S5 PLC's en de RS232 poort van de PC. De voeding komt uit de poort van de PLC zodat geen externe spanning nodig is. Step5 Software van Siemens en ACCON PG software van DeltaLogic worden ondersteund. De TTY kabel is tot 150m te verlengen. Hiervoor zijn verlengkables beschikbaar.

 

Voor alle details en downloads zie de DELTALOGIC website.