Prodek Automation products

S5 / S7 oplossingen

Adapters voor S5 en S7, Software voor S5 en S7, Teleservice + Alarmering en Diagnosetools.

S5 / S7 oplossingen

DELTALOGIC levert een groot aantal hard- en softwareproducten voor de Simatic S5 en S7 PLC's waaronder: Adapters voor S5 en S7, Software voor S5 en S7, Teleservice + Alarmering en Diagnosetools.

Met DELTALOGIC producten wordt de programmering, het onderhoud en het storingzoeken in uw systemen sterk vereenvoudigd.

S7 - Adapters verbinden uw PC via de RS232, USB of Ethernet poorten met een S7-200, 300 en 400 via het MPI, Profibus of PPI protocol.

S7 - Software is beschikbaar voor het loggen van data, communicatie via de OPC Server, het simuleren van de S7 PLC + het proces, het automatisch back-uppen van het PLC programma en een bibliotheek voor het koppelen van S7 aan PC Aplicaties.

S5 - Adapters verbinden uw PC via de RS232, USB of Ethernet poorten met de TTY poort van de S5 PLC.

S5 - Software is beschikbaar voor het programmeren, communiceren via de OPC Server en een bibliotheek voor het koppelen van S5 aan PC Appicaties.

Teleservice via modems en routers voor het op afstand koppelen van uw PC aan de S7 PLC via het telefoonnet of het internet.

Alarmering van signalen op afstand via SMS, Fax of E-mail kan worden gerealiseerd met behulp van een Tixi alarm modem GSM of Analoog.

Analyse van events, data en trends voor het storingzoeken en het optimaliseren van het proces in een S5 of S7 PLC kan met behulp van de PLC Analyzer AutoSPy.


Voor alle details en downloads zie de DELTALOGIC website.