Prodek Automation products

Leveranciers

Distributeur van ICONICS, INSYS icom en DELTALOGIC.

ICONICS

100 Foxborough Blvd, Foxborough,
MA 02035, USA

ICONICS ontwikkelt software produkten voor het besturen van processen en het analiseren van data. In alle industriële marktsegmenten worden deze produkten ingezet en op alle mogelijke devices kunnen gegevens worden getoond.

ICONICS, dat is opgericht in 1986, heeft een hechte partnership relatie met Microsoft. De software produkten zijn GENESIS64 als HMI/SCADA systeem, Hyper Historian voor data opslag, AnalytiX voor energy en facility management en MobileHMI voor mobiele app's. De koppeling met de besturingen geschiedt via universele protocollen zoals OPC, BACnet, SNMP, Web Services en directe database koppelingen. Er zijn meer dan 300.000 applicaties wereldwijd uitgerust met ICONICS software in verschillende industrie takken..

Iconics

DELTALOGIC GmbH

Stuttgarter Str. 3, 73525 Schwaebisch Gmuend, Germany

DELTALOGIC ontwikkelt en produceert hard- en software produkten voor de koppeling met Siemens PLC's. Naast verschillende soorten adapters heeft men ook software produkten voor het loggen van data en een driver die een brug vormt naar eigen geschreven applicaties in moderne programmeertalen zoals C/C++, C#, Visual Basic.net, Delphi, Java en Labview.

Sinds 1993 is DELTALOGIC op de markt bezig om een communicatie brug te slaan naar Siemens PLC's. Door intelligente software wordt voldaan aan de hoge wens van kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid bij de communicatie met moderne machines. Het maakt niet uit om welke toepassing het gaat, "high technology" staat voorop. De hardware producten zijn voornamelijk USB en Ethernet Adapters. AGLink voorziet in een S7 API met een volledige bibliotheek voor integratie in verschillende programmeertalen. EasyLog slaat tijd of event getriggerd data op die dan direct beschikbaar is in Excel.

Deltalogic

 

INSYS icom

Hermann-Köhl-Str. 22, 93049 Regensburg, Germany

INSYS icom ontwikkelt en produceert routers, gateways, bridges en fault monitors voor de industriële markt van data communicatie apparatuur.

Onder het motto "The future is now" is INSYS icom de drijvende kracht achter het optimaliseren en ontwikkelen van industriële data communicatie produkten. De fysieke afstand tussen machines en systemen wordt volledig overbrugd door het inzetten routers en gateways. Tijd en geld wordt gespaard en de productiviteit verhoogd, speciaal in gebieden waar remote control, service en onderhoud nodig zijn. Afstanden verdwijnen en omdat engineers niet meer hoeven te reizen wordt dit gekenmerkt als "green technology".

Insys icom