Prodek Automation products

Referentie

Data centre applicatie

Perf-iT

Data Centre Infrastructure Management Solutions

DCIM (data centre infrastructure management) software zorgt er voor dat de datacenter operator snel inzicht heeft in alle processen en operationele systemen.

Tevens kan het zelfstandig processen aansturen op basis van de ingevoerde parameters en levert het data voor analyses en facturering.
Perf-iT levert Data Centre Infrastructure management (DCIM) op basis van het ICONICS Genesis 64 en Hyperhistorian product.
De DCIM oplossing van Perf-iT verbetert de beschikbaarheid van de energievoorziening, de koelsystemen en andere noodzakelijke infrastructuur voor het operationeel houden van een datacenter.

De verschillende componenten van deze oplossingen richten zich op de volgende gebieden in het datacenter:

  1. Energy management
  2. Cooling management
  3. Building Management
  4. IT asset management

Hierdoor ontstaan er aanzienlijke verbeteringen op het gebied van:

  1. Efficiency optimalisatie;
  2. Capaciteitsbeheer;
  3. Aanleveren van Facturatie data;
  4. Integratie op gebied van ERP, Maintenance management, Ticketing.

De DCIM zorgt voor accuratere data door toepassing van gegevensanalyses en validatie. Tevens combineert het de verschillende datastromen waardoor een beter inzicht ontstaat in de ontwikkelingen van het datacenter. Het berekent ‘de zwakste schakel’ en doet aanbevelingen voor verbeteringen en optimalisaties.
In onderstaande video toont een overzicht van onze functionaliteit op gebied van dashboarding.

Perf-iTs DCIM is een standaard ‘out-of-the-box’ oplossing. Deze wordt op maat aangepast aan de specifieke situatie en wensen van onze klanten. Dit betekent dat zowel de kosten lager als de implementatietijden korter zijn dan bij andere maatwerk producten. Dit wordt onder andere bereikt door gebruik te maken van Iconics Genesis 64 en Hyperhistorian.

20% van alle Uptime Tier IV-approved data centres gebruiken de DCIM van Perf-iT. Hieronder zijn bekende namen als InterXion, British Telecom, Equinix, Orange, Mobistar en KPN. Deze en meer dan 100 andere datacenters wereldwijd staan op de klantenlijst van Perf-iT.

Perf-iT gebruikt het ICONICS platform als basis voor deze DCIM oplossing. Daarop is een applicatie generator gebouwd met een bibliotheek van meer dan 800 datacenter specifieke modules. Dankzij deze generator zijn we in staat sneller dan onze concurrenten een klantspecifieke oplossing te creëren en implementeren.

meer informatie: e mail naar info@perf-it.com