Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van sales, consultancy, projecten en software implementatie? Wij zoeken een software sales consultant voor onze projecten.

Vanwege de grote groei in projecten zijn we op zoek naar toppers op het gebied van software implementaties. Wij werken voor de grootste bedrijven binnen Nederland op het gebied van Industriele Automatisering. Prodek is distributeur van een aantal grote internationale fabrikanten van industriële software en hardware. Wij zijn actief op het gebied van Smart Buildings, Telecom, Datacenters, Duurzaamheid en (Drink)water.

Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie waar je veel kunt leren op het gebied van project management, techniek en sales? Solliciteer dan direct via onderstaande formulier. We zien je reactie graag tegemoet.

Wat bieden wij? Met een kleine hechte groep collega’s maken wij de mooiste projecten. Vanuit ons clubhuis in Ermelo werk je zelfstandig aan je eigen projecten. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie, financiële controle en aanpak. Je hebt veel vrijheid en we bieden je een marktconform salaris.

Type vacature: Full Time

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx