DATASK

turn data into tasks

Wilt u uw data te allen tijde beheren, inzien en onderhouden?

Datask maakt uw beschikbare data inzichtelijk op basis van Software As A Service.

 

Open Source Software in de industrie

Datask maakt uw beschikbare data inzichtelijk op basis van Software As A Service. Dit betekent dat je via onze software altijd toegang hebt tot je data, als je maar internet hebt. Geen zorgen: wij zorgen voor de installatie, onderhoud en beheer.

Datask zorgt voor de oplossing voor uw probleem. Er zijn meerdere situaties waarvoor u bij ons terecht kan.
Wilt u:
- Beter produceren?
- Sneller produceren?
- Goedkoper produceren?
- Meer inzicht in uw assets?
- Sneller reageren?
- Minder downtime in uw processen?

Door de data van uw asset (machine, apparaat of installatie) te verzamelen kunnen deze problemen worden aangepakt. Als er voorheen een probleem was met uw asset, moest er iemand fysiek naar de installatie toe om te kijken wat er mis was. Of u moest er achter komen via een telefonisch gesprek met de klantenservice. Dit hoeft niet meer.

Met datask bent u snel in staat uw volledige proces te digitaliseren en inzichtelijk te maken. Geen dure implementatie kosten, geen licentie model, geen datapunten. Kortom flexibiliteit als het gaat om implementatie en volledige controle over uw investeringen.

Door de flexibele “cloud based” oplossing is het zeer eenvoudig om te starten en uit te breiden. Door centraal beheer en management vanuit Datask is uw informatie te allen tijde veilig en 24 uur per dag beschikbaar en bespaart u veel tijd en geld t.o.v. dure implementaties. Wij zorgen voor de infrastructuur. Dan kunt u zich concentreren op uw eigen productie.

Open Source software

Maak gebruik van volwassen open source software om je applicaties te ontwikkelen, maak geen gebruik van dure licenties

Edge Computing

Versnel uw processen: implementeer statusbewaking, gegevensverwerking en alarmering met een muisklik - zonder programmeerkennis

Beheerde diensten

De software draait als cloud applicatie. Betaal voor het gebruik en niet voor het bezit. De omgeving wordt beheerd door DATASK, de data is eigendom van u.

Applicaties

De volgende applicaties zijn reeds door DATASK ontwikkeld: - OEE Dashboard, NERIO, een Watermeter/energie en Gasmeter, SMS Gateway

Een keuze voor Open Source

Zijn je installaties te klein voor een centraal monitoring systeem, heb je een beperkte set aan data die je wilt monitoren. Is het aantal locaties dat je wilt monitoren te klein. Overweeg dan een start te maken met open source. Wij zijn in staat om binnen een dag je machine te koppelen aan ons dashboard

Neem contact met ons op