IBSS

Uw Digitale Twin voor gebouwautomatisering

In samenwerking met 

Intelligent Buildings

We transformeren de gebouwde wereld in intelligente digitale ecosystemen door mensen en hun gegevens te verbinden met de fysieke wereld.

Een introductie in de Digital Twin

An IoT-gebaseerd Software Platform voor een slimme werkomgeving

Gebouwen zijn in hoofdzaak ontworpen voor mensen. Als een gebouw kan voldoen aan de steeds veranderende verwachtingen van de mensen zullen die de ruimtes als prettig en comfortabel ervaren. Medewerkers zullen productiever zijn, gezonder en enthousiast zijn om weer terug te keren.
Als verhuurder betekent dit dat u zich richt op de digitale behoeften van uw huurders en ervaring te versterken van het gebruik van uw gebouw.
Als huurder en bedrijf gaat het erom uw personeel, bezoekers, studenten of klanten in staat stellen elk aspect van hun dagelijkse activiteiten te ondersteunen of het nu een werkplek, een winkelunit of een educatieve campus is.

mobiele app voor kantoorpersoneel

Roamer is een ergonomische mobiele applicatie die is ontworpen om personeel te informeren, de productiviteit te verhogen en een allround betere gebruikerservaring te bieden.

Ruimtereservering en ruimtebesturing

Unity is een applicatie voor ruimtereservering en lokale besturing en kamerbeheer die is ontworpen voor tablets met een vaste locatie. Unity biedt zowel een uniforme gebruikersinterface voor lokale bediening als  het boeken en plannen van ruimte in de buitenruimte.

Een interactieve kiosk en bewegwijzering

Inspire is een ergonomisch, intuïtief en inspirende familie van digitale kiosk en bewegwijzigingsapplicaties.

Operationele Dashboards voor gebouwbeheer, facilitair beheer

Onelens is een set aan operationele dashboards voor een schonere, veiliger en meer productieve omgeving (SoftFM). Daarnaast bestaat dit uit dashboards voor gebouwbeheer, energy, performance en comfort (HardFM)

User Experience & Productivity

Gebruikerservaring (UX) begint met een beter preseterend gebouw. Dit gecombineerd met operationele en herbouw kosten, demontstreert een zeer goed voorbeeld voor digitalisering van operationele support models.

Door machine-intelligentie op grote schaal toe te passen complexe data uit operationele technologie (OT) zoals verwarming, koeling, ventilatie, stroom en verlichting, kunnen verborgen prestatiekwesties worden geïdentificeerd.

Complementeer het bruikbare inzicht met geautomatiseerde workflows en digitale tools waarnaar mobiliseren van operationeel personeel, de bouw en levenscyclus servicemodel kan worden opgeladen met conditieen op voorspelling gebaseerd taakbeheer. Al met al wat leidt tot een optimale gebruikerservaring, energie prestaties, operationele middelen, levensduur van apparatuur, activaprestaties en financieel rendement.