ICONICS, opgericht in 1986, voldoet aan de veeleisende toepassingsuitdagingen van de automobiel-, gebouwautomatiserings-, voedsel- en drankindustrie, overheidsinfrastructuur, productie, petrochemie, farmacie, hernieuwbare energie, nutsbedrijven en water- en afvalwaterindustrieën.

Het bedrijf biedt geavanceerde, web-enabled OPC UA en BACnet gecertificeerde visualisatie-, analyse- en mobiele softwareoplossingen voor elke energie-, productie-, industriële of gebouwautomatiseringstoepassing.

Automatisering voor elke toepassing

ICONICS levert automatiserings software voor het opslaan van realtime productiedata voor analyseren en presenteren vanuit elk automatiserings systeem naar elke apparaat.

Internet of Things

Maak je HMI of SCADA platform toegankelijker en meer efficiënt door de kracht die IOT je biedt

SCADA

Visualiseer, Monitor en bestuur je facilititeiten met de best in class SCADA oplossing

Alarm Management

Verbeter je processen en minimaliseer fouten door middel van geavanceerd alarm management

Analytics

Verkrijg real-time inzicht in je dagelijkse processen met geavanceerde data analyse tools

SCADA op je mobiel

Gebruik je HMI of SCADA op je telefoon, smart watch, of maak gebruik van augmented reality om zicht te krijgen op je processen

Energy Management

Verbeter je energieverbruik door het meten , besturen en optimalisen van je energieverbruik

Download de Trial

De proefversie van ICONICS Suite is nu beschikbaar. Vraag hieronder een download aan!

Voordat u producten installeert, moet u ervoor zorgen dat u aan de minimale vereisten voldoet. Raadpleeg de systeemvereisten hieronder voor deze informatie. Raadpleeg voor licentie-informatie de handleiding Aan de slag die bij de installatie is geleverd.

Het kan tot één werkdag duren voordat downloadverzoeken zijn verwerkt. U ontvangt een bevestigingsmail met uw downloadverzoek en installatie-instructies.

Als je vragen hebt over de ICONICS Suite Trial, of je hebt je download niet ontvangen, neem dan gerust contact met ons op!

Vraag download aan

Digitalisering als de nieuwe standaard

De komende jaren zullen meer dan 30 miljard apparaten zijn verbonden via internet - zelfs oplopend tot meer dan 75 miljard in 2030 (CRISP Research). In eerste instantie denken we hierbij aan huishoudelijke apparaten en computers, maar deze ontwikkeling gaat zeker niet voorbij aan industriële apparaten, machines en zelfs hele faciliteiten: windturbines, zonneparken, waterwerken, robots in de productie en hele productiefaciliteiten moeten de klok rond worden gemonitord. - soms op de meest afgelegen locaties.
Ontwikkelingen die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en tijd en geld besparen, zijn hier vele malen krachtiger voelbaar dan in de rest van de IoT-markt (Internet of Things). Bedrijven staan ​​dus voor de cruciale stap van digitalisering

Plan een demo

Ervaar vandaag het gemak van de ICONICS Suite. Plan een afspraak voor een demo