Uw Data, Uw Succes

Bij alle bedrijven komen IT (informatietechnologie) en OT (operationele technologie) steeds dichter bij elkaar. In de eerste fase moeten OT-ontwerp en IT-strategie worden gecombineerd en gecoördineerd tot een geïntegreerde digitale strategie.

In sommige gevallen worden bestaande IT- en OT-werelden “aangemoedigd” om samen te werken via interfaces. Andere bedrijven vertrouwen op een radicaal nieuwe digitale strategie. In beide gevallen zijn alle inspanningen gericht op veilig en betrouwbaar dataverkeer. Dit is de basis voor een succesvolle samenwerking tussen IT en OT.

Toegang op afstand tot machines, installaties en andere apparatuur en de overdracht van hun bedrijfsgegevens. INSYS werkt met toewijding om de digitalisering en de implementatie van het IIoT te bevorderen..

Industriële Routers

Creëer meerwaarde: verbind productie-installaties en machines met industriële routers van INSYS icom en stel zo uw marktpositie veilig.

Edge Computing

Versnel uw processen: implementeer statusbewaking, gegevensverwerking en alarmering met een muisklik - zonder programmeerkennis

Managed Services

Maak gebruik van de Connectivity Suite van PRODEK om VPN verbindingen op te zetten tussen remote locaties.

Eigen container ontwikkeling

Een exotische driver nodig om de data naar de cloud te krijgen, maak gebruik van onze programmeer diensten om dit te realiseren

Digitalisering als de nieuwe standaard

De komende jaren zullen meer dan 30 miljard apparaten zijn verbonden via internet - zelfs oplopend tot meer dan 75 miljard in 2030 (CRISP Research). In eerste instantie denken we hierbij aan huishoudelijke apparaten en computers, maar deze ontwikkeling gaat zeker niet voorbij aan industriële apparaten, machines en zelfs hele faciliteiten: windturbines, zonneparken, waterwerken, robots in de productie en hele productiefaciliteiten moeten de klok rond worden gemonitord. - soms op de meest afgelegen locaties.
Ontwikkelingen die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en tijd en geld besparen, zijn hier vele malen krachtiger voelbaar dan in de rest van de IoT-markt (Internet of Things). Bedrijven staan ​​dus voor de cruciale stap van digitalisering

Industriële routers & EDGE Gateways

MRX serie
MRO serie
ECR serie
NEW MIRO-router
EBW Series routers
MoRoS Series routers
SCR Series routers