Hollandse Nieuwe ontmoet IoT

Hollandse nieuwe ontmoet IoT

Een echte Hollandse lekkernij is “Hollandse Nieuwe” – gefermenteerde rauwe haring met uien. Een populaire keuze, niet alleen in Nederland. Maar hoe komt de vis zo terecht? Door een efficiënt, goed gecontroleerd systeem!

Krijg inzicht in het geautomatiseerd fileren van haring – met behulp van eenvoudige, maar effectieve industriële IoT-technologie – in ons volgende webseminar. Onze Nederlandse partner DATASK heeft een oplossing ontwikkeld op basis van INSYS icom routers en dashboarding met GRAFANA, een open source implementatie voor Industrie 4.0. Het eindresultaat is een Overall Equipment Efficiency (OEE) -systeem om de prestaties van de haringproductielijnen nauwlettend in de gaten te houden.

Schrijf u nu in voor een van onze twee webseminars over en leer meer over dit succesverhaal van onze partners DATASK en PRODEK. Maak een vangst voor uw eigen toepassing – zelfs als u niet met vis werkt. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Benieuwd naar de routers die ingezet zijn in dit project

Geïnteresseerd naar de producten die DATASK inzet?

Persoonlijk contact met PRODEK? Een informatief gesprek?