Prijswijzigingen

Als gevolg van de recente ontwikkelingen op de chip markt hebben zowel INSYS-Icom als Deltalogic een aantal prijswijzingen aangekondigd. Deze prijzen hebben betrekking op vrijwel alle routers van INSYS als enkele hardware producten van Deltalogic.

De prijswijzigingen zullen per 1 oktober 2021 ingaan. Alle orders welke voor 1 oktober 2021 geplaatst worden zullen volgens het oude tarief geleverd worden. Ook oude offertes met een looptijd van 30 dagen zullen volgens de oude prijzen geleverd worden.

Voor alle nieuwe offertes gelden de nieuwe prijzen. Door de langere levertijden even beperkte beschikbaarheid van chips gelden er voor sommige routers mogelijk langere levertijden dan dat u van ons gewend bent.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op op +31 341 560 537 of info@prodek.nl