Universele Connectivity met Takebishi Device Drivers

In de huidige wereld van industriële automatisering en digitale transformatie kunnen de laatste meters met betrekking tot connectiviteit en data collectie een van de grootste uitdagingen zijn. Door de integratie tussen Takebishi Communications en ICONICS, een Mitsubishi Electric Group Company, is er nu een universele oplossing voor connectiviteit en ondersteunt deze zowel de nieuwste industriële open communicatie alsmede integratie met bestaande klassieke systemen. Bovendien biedt de Takebishi DXP Server een volwaardig alternatief op Kepware drivers. Middels de import functie van DXP Server kunnen bestaande tags eenvoudig omgezet worden van KEPServerEX naar DeviceXPlorer OPC Server.  Bekijk ook onderstaande presentatie voor de voordelen van Takebishi DeviceXPlorer OPC Server.

Voor meer informatie en prijzen met betrekking tot Takebishi en ICONICS neemt u contact met ons op via onderstaande formulier.

Vraag een demo aan

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? 

Vraag vandaag vrijblijvend een demo aan