Oplossingen voor flexibele M2M Communicatie

De M2M-simdiensten van Prodek bieden flexibele tariefmodellen, eerlijke facturering en een breed scala aan aanvullende diensten. De professionele simkaarten voldoen aan de behoeften van industriële toepassingen, veeleisende IoT-projecten en machine-to-machine communicatie. Dankzij de multi-roaming-functie is je simkaart altijd
aangesloten op het beste netwerk en is uw applicatie betrouwbaar toegankelijk. Het totaal aantal SIM kaarten vormt een gemeenschappelijke pool en is daarmee onderdeel van een tariefplan. Daarnaast zijn de simkaarten actief te beheren via het Prodek beheerportaal en heeft u dankzij kostenlimieten en korte contracttermijnen altijd uw kosten onder controle.

Vraag een demo aan

Wil je weten wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? 

Vraag vandaag vrijblijvend een demo aan