Prodek neemt deel aan PPA 2023

Op dinsdag 24 januari 2023 vindt het Productie Proces Automatisering (PPA) event weer plaats in Hart van Holland in Nijkerk.

Ook Prodek is weer aanwezig op dit event. We hebben niet alleen een stand maar onze collega René de Theije geeft een presentatie over wat je van je eigen mensen, processen en data kunt leren voordat je gaat praten over Kunstmatige Intelligentie.

De industrie is in de afgelopen jaren sterk gedigitaliseerd. Grote hoeveelheden data zijn verworven en worden nog dagelijks gecollecteerd en opgeslagen. Deze grote hoeveelheden real-time data vanuit productie- of faciliteiten leveren bruikbare informatie. Deze informatie zorgt voor verbetering van productiviteit, efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid. In veel media en op seminars wordt gesproken over kunstmatige intelligentie. Slimme algoritmes die zelfstandig processen kunnen optimaliseren zonder tussenkomst van de mens. Is dit wel wenselijk? En waarom gebruiken we de kennis van onze eigen mensen niet om eenvoudig processen en kennis vast te leggen. De vergrijzing in de industrie vraagt om kennisoverdracht en simpele toepassingen die ons vooruit brengen. Voordat we denken aan Kunstmatige intelligentie zullen we eerst een aantal essentiële stappen moeten zetten. We nemen u in onze presentatie mee op deze digitale reis en helpen u met een aantal simpele stappen uw data intelligent te maken.

Zet de datum alvast in je agenda en meld je gratis aan als bezoeker. Graag tot 24 januari!

https://fhi.nl/productieprocesautomatisering/