30 dagen testdrive

Om de VPN dienst te proberen, kun je hier registreren voor een 30 dagen licentie. De trial bestaat uit 2 licenties waarbij je een router en een PC kunt koppelen

Login

Ben je al afnemer van PRODEK Connectivity Suite, log dan hier in 

Beheer op afstand naar machines waar ter wereld

 

Externe toegang tot lokale netwerken, machines en systemen is de basis voor bijna alle IoT-toepassingen. VPN-oplossingen moeten veilig, flexibel en eenvoudig in te stellen zijn. Daarnaast moet het mogelijk zijn om een groot aantal apparaten aan te sluiten en moet het kostenmodel transparant zijn.

PRODEK connectivity Suite - VPN diensten

 

De PRODEK Connectivity Suite – VPN is een service voor het eenvoudig en veilig koppelen van routers in via een VPN dienst.. De pc’s en routers die zijn verbonden via de PRODEK Connectivity Suite – VPN en de lokaal verbonden netwerkapparaten (bijv. bedieningselementen of meetapparaten) zijn toegankelijk in alle netwerken. 

Eenvoudige regels kunnen worden gebruikt om te definiëren welke deelnemer verbinding mag maken met wie en welke verbindingen niet mogelijk zijn. De integratie en het beheer van de apparaten kan niet eenvoudiger: configuratiebestanden en certificaten worden gegenereerd door de service en, dankzij de snelstartwizard, automatisch geüpload in het geval van INSYS icom-routers. Noch uw eigen infrastructuur, noch IT-specialisten zijn vereist.

Demo

Neem via onderstaande formulier contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie of voor meer informatie. Uw gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden voor het maken van een afspraak.

    PRODEK connectivity suite (VPN diensten)