DELTALOGIC

DELTA LOGIC ontwikkelt en distribueert sinds 1993 innovatieve hard- en softwarecomponenten voor de automatisering en besturing van machines en technische systemen. Onze knowhow en onze technische componenten zijn gewild en worden gebruikt in alle branches en sectoren. 

De ACCON-NetLink productlijn maakt van uw Siemens S5 of Siemens S7 een netwerk gebaseerd apparaat voor remote service of gegevensuitwisseling.

 

 

Innovatieve hardware

Elke productie- of processtap wordt geregeld en nauwkeurig gestuurd via een elektrische besturing. Alleen door het gebruik van intelligente software kan worden voldaan aan de hoge eisen aan de productkwaliteit, veiligheid en flexibiliteit van moderne machines. Of het nu gaat om vulmachines, koelcellen op kruisers, industriële oveninstallaties of volledig geautomatiseerde montagelijnen. Hoe dan ook, met de soft- en hardware van DELTA LOGIC wordt deze hoogwaardige technologie wereldwijd gebruikt.

ACCN-Netlink-Pro compact

Creëer meerwaarde: verbind productie-installaties en machines met industriële routers van INSYS icom en stel zo uw marktpositie veilig.

ACCON-S5-LAN

Versnel uw processen: implementeer statusbewaking, gegevensverwerking en alarmering met een muisklik - zonder programmeerkennis

ACCON-MPI-Adapter RS-232

Maak gebruik van de connectivity service van PRODEK om beheerde VPN tunnels op te zetten tussen de verschillende locaties

Bestel de producten online

Op Industriele Routers, de online webshop van PRODEK kunt u de ACCON producten bestellen

Bestel hier je product

Digitalisering als de nieuwe standaard

De komende jaren zullen meer dan 30 miljard apparaten zijn verbonden via internet - zelfs oplopend tot meer dan 75 miljard in 2030 (CRISP Research). In eerste instantie denken we hierbij aan huishoudelijke apparaten en computers, maar deze ontwikkeling gaat zeker niet voorbij aan industriële apparaten, machines en zelfs hele faciliteiten: windturbines, zonneparken, waterwerken, robots in de productie en hele productiefaciliteiten moeten de klok rond worden gemonitord. - soms op de meest afgelegen locaties.
Ontwikkelingen die de bedrijfsvoering vereenvoudigen en tijd en geld besparen, zijn hier vele malen krachtiger voelbaar dan in de rest van de IoT-markt (Internet of Things). Bedrijven staan ​​dus voor de cruciale stap van digitalisering

X